خوب متاسفانه من قبلا این تاپیک رو یک بار پاسخ دادم اما به دلیل مشکلات اینترنت ارسال نشده
بله اخلاف قیمت 700 هزار تومانی این برد کاملا توجیه پذیر هست1- آیا این اختلاف قیمت برای خرید توجیه پذیر است؟
اختلاف قیمت این دو برد نزدیک به 200 دلار هست شما می تونید در این لینک قیمت چک کنید2- آیا مادربرد OC Force به اندازه ی 700,000 تومان نسبت به برادر کوچک خود برتری دارد؟
Z87X-OC Force
Z87X-OC
برای افرادی که نیاز به استفاده از گرافیک Nvidia در حالت چهار کاناله دارند این هزینه ارزش داره - از طرفی هم یک سری امکانات جزیی و کلی وجود داره که فعلا بگذارید این موضوع رو برای اینکه ببینیم می تونیم برنامه ای روی این موضوع داشته باشیم یا خیر3- اگر این برتری وجود دارد، آیا ارزش 700,000 تومان هزینه ی بیشتر را برای خریدار داراست؟
نظر شخصی من برد Z87X-OC هست البته این نظر شخصی من هست به دلیل اینکه با این برد کار کردم و خوب Access Delay پایینی داشته متاسفانه با Force کار نکردم و نمی تونم نظری در مورد اون بدم4- چه زمانی خریدار می تواند GA-Z87X-OC Force را به GA-Z87X-OC جهت خرید ترجیح دهد؟! (با فرض اینکه مشکل بودجه نداشته باشد.)
یک تفاوت در مدل X-OC دارای 8 فاز برای تغذیه هست در صورتی که در مدل Force این تعداد 16 عدد هستیا به عبارت دیگر؛ تفاوت کاربری GA-Z87X-OC Force نسبت به GA-Z87X-OC به جز در زمینه ی اورکلاک که مشترک هستند، در چیست؟
این موضوع درست نیست به دلیل قیمت پایین تر در تولید و بیشتر تولید شدن مدل Z87X-OC این برد بیشتر در دنیا استفاده شده و به خاطر همین موضوع این موضوع پیش میاد که این برد بهتر از برادر بزرگتر از خود هست اما دلیل این موضوع بیشتر در دسترس بودن هست5- در لینک فوق، یکی دو مورد امکانات بیشتر GA-Z87X-OC (با اینکه قیمتش به مراتب پایین تر است)، نسبت به برادر بزرگتر خود (GA-Z87X-OC Force) دیده می شود!! چطور با قیمت خیلی پایین تر، این چند برتری وجود دارد؟!
(در بخش های رابط های پنل عقبی، رابط های ورودی/خروجی داخلی، USB 2.0 و اسلات توسعه دهنده)
به دلیل اینکه در الکامپ امسال قرار بود از کارت 760 استفاده بشه و قرار بر Sli اون نبود به همین دلیل از این مدل استفاده شد6- چرا در نمایشگاه الکامپ امسال، از GA-Z87X-OC استفاده شد؟ شاید برای خیلی هال سوال باشد که چرا از GA-Z87X-OC Force استفاده نشد؟
در اینجا لازم هست توضیح بدم که مادربورد Z87X-OC Force به دلیل اینکه در کنار G1.Sniper 5 پرچم دار هست و به عنوان دو محصول اول شرکت گیگابایت شناخته می شن دارای تفاوت های عمده با مدل ارزان قیمت هست
Bookmarks